Tomaatti-juustokeitto

Ainekset

 (4 annosta)

1 sipuli
5 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
4 viipaletta vehnäleipää
1 tlk tomaattimurskaa
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 tl paprikajauhetta
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
2 tl sokeria
100 g tuorejuustoa
2 tl meiramia (basilikaa) tai 1/2 dl tuoretta

Ohje

 Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Hauduta öljyssä. Paloittele leivät pieniksi paloiksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, leipäpalat ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia. Lisää juusto ja yrtti. Kuumenna keitto, älä enää keitä. Tarjoile.

 


Kommentit