Bivy bag keitto

Ainekset

 Ohje 4:lle hengelle talvella metsässä, 8:lle kotona.

200-400 g Venäläistä metwurstia
1-2 kpl Kanaliemikuutio
500 g Koskenlaskija paprika sulatejuusto
600 g (Grillattuja) pakastevihanneksia
1½-2 l Vettä
100-200 g Kananuudeli
(Persiljasilppua valmiin ruuan pinnalle)
(Chili)

Ohje

 Keitä kattilassa kanaliemi. Lisää kuutioitu metwursti ja viipaloitu juusto. (Mitä kauemmin liemi kiehuu sitä maukkaampaa se on.)

Juuston sulattua lisää pakastevihannekset. Anna kiehua korkeintaan 5 minuuttia, jotta vihannekset pysyvät rapeahkoina. Lisää nuudelit, jotka on hakattu lyhyiksi. Keitä vielä 3 minuuttia. Metwurstin sijastä käy hyvin PAISTETTU poronkäristys tai kana.

Lisukkeeksi maistuu lämmin perunarieska.

 


Kommentit