Paprika-kasvismuhennos

Ainekset

 3 eriväristä paprikaa
500 g kypsiä tomaatteja
2 keskikokoista sipulia
2-4 valkosipulin kynttä
4 rkl oliiviöljyä
4 rkl valkoviinietikkaa
ripaus cayennepippuria
suolaa, pippuria

Ohje

 Halkaise paprikat, koverra siemenet ja kalvot pois. Leikkaa puolikkaat neljään osaan. Kalttaa tomaatit, leikkaa neljään osaan ja koverra pois siemenet. Kuutioi kiinteä hedelmäliha. Halkaise sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi valkosipulit. Kuumenna öljy kattilassa, kuullota siinä sipulit. Lisää paprikat ja valkosipuli, hauduta kasvikset pehmeiksi. Lisää viinietikka ja kuumenna keitos kiehuvaksi. Lisää mausteet ja tomaattipalat. Hauduta ruokaa noin 20 minuuttia. Tarjoa grillatun lihan lisäkkeenä.

 


Kommentit