Talonpojan pastakastike

Ainekset

 1 rasia Kariniemen kalkkunan paistisuikaleita talonpojan tapaan (280 g)
1 pkt HK Amerikan pekoni, fileetä
3 dl vettä
1 dl mustia oliiveja viipaloituna
1 paprika kuutioina
1 dl hillosipuleita
0,5 rkl maissitärkkelystä
tuoretta basilikaa suikaleina
mustapippuria myllystä

Ohje

 Suikaloi pekoni, viipaloi oliivit ja kuutioi paprika. Kypsennä kalkkuna- ja pekonisuikaleet paistinpannulla. Lisää joukkoon vesi, paprikakuutiot, oliivit ja hillosipulit. Kiehauta. Suurusta pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Mausta tuoreella suikaloidulla basilikalla ja mustapippurilla. Tarjoa tuorepastan tai riisin kanssa.

 


Kommentit