Punainen pastakastike

Ainekset

 400 g lenkkimakkaraa
2 suurta porkkaa suikaleina
1 purjo viipaleina
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
2 dl vettä
½ 1 lihaliemikuutiota
1 tlk (200 g) ranskankermaa
chili- tai tomaattikastiketta
suolaa, pippuria ja timjamia

Pinnalle: persiljasilppua tai timjamia

Lisäksi: keitettyä pastaa tai perunoita

Ohje

 Kuori makkara ja leikkaa suikaleiksi. Laita makkara- ja porkkanasuikaleet sekä purjoviipaleet kattilaan. Kaada päälle tomaattimurska ja vesi. Murustele liemikuutio joukkoon. Anna kiehua hiljalleen, kunnes porkkanat ovat kypsiä. Lisää ranskankerma ja mausteet. Ripottele persilja pinnalle ja tarjoa keitetyn pastan tai perunoiden kera.

 


Kommentit