Chili-katkarapukastike pastalle

Ainekset

 4 annosta
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl Valio voita
1 prk tomaattimurskaa
1/2 rkl makeaa soijakastiketta
1 rkl limettimehua
1 dl Valio kuohukermaa
1/2 pak (125 g) Koskenlaskija paprika sulatejuustoa
250 g isoja katkarapuja
2 rkl tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohje

 Hienonna sipuli, valkosipulin kynnet ja chili (huom. chilin määrä oman maun mukaan). Paista ne voissa, älä ruskista. Lisää tomaattimurska, soija, limetti, kerma ja raastettu juusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää jäiset katkaravut. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen, kunnes katkaravut ovat sulaneet. Ripottele pinnalle korianteria tai persiljaa.

 


Kommentit