Mantelikana

Ainekset

 (voimakas maku)
600 g luutonta kanaa
2 keltaista paprikaa
1 1/2 chiliä ohuina 1/4 renkaina
1 rkl inkiväärimurua
(1 tl tabascoa)
1 rkl soijaa
(cayennepippuria pieni ripaus)
2 rkl soijaa
2 dl mantelia tai koukkupähkinöitä”
öljyä
3 dl vettä
0.5 dl punaviiniä
maissijauhoa tai ohrakasta”

Ohje

 Kuutioi kana ja paprikat n. 1,5 cm palasiksi. Paista mantelit tai pähkinät nopeasti. Nosta sivuun. Paista paprikanpaloja hetki ja nosta sivuun. Paista kananpaloja hetki ja lisää mausteet, chili, inkivääri, soija sekä vesi. Anna hautua kypsäksi kannen alla. Lisää mantelit, paprikat ja viini (tabasco). Tarkista maku. Suurusta liemi marjakeiton vahvuiseksi.

 


Kommentit