Kananmunan kurkistus

Ainekset

 1 kananmuna/ruokailija
valmista voitaikinaa
1 pss Hollandaise-kastiketta
1 tlk créme fraîchea
tuoretta ruohosipulia tai
muuta kevään yrttiä

Ohje

 Keitä tarvittava määrä kananmunia 6-7 min. Jäähdytä ja kuori. Kauli voitaikina ohueksi. Kääri kananmunan ympärille voitaikinaa, voitele nyytit kananmunalla ja paista ne 225 asteen lämmössä n. 10 min. Valmista kastike pussin ohjeen mukaan, korvaa voi crème fraîchella ja ripota joukkoon mausteyrttejä. Levitä n. 0,5 dl kastiketta peiliksi lautaselle ja nosta aukileikattu muna pellille. Koristele tuoksuva kastike tuoreilla yrteillä. Kananmunan kurkistuksen voi valmistaa jo tarjoamista edeltävänä päivänä ja lämmittää ennen ateriaa mikrossa tai uunissa.

 


Kommentit