Chilikana

Ainekset

 3-4 maustamatonta broilerin rintafilettä
2 suurta keltasipulia
5 suurta valkosipulinkynttä
chiliä
cayennepippuria
2- 3 tl hunajaa
hieman ketsuppia
oliivi/rypsiöljyä

Ohje

 Silppua sipulit pieneksi silpuksi. Tee samoin valkosipulinkynsille. Pidä sipuliseokset erillään. Kuumenna öljy pannussa ja lisää sipuliseos. Hauduta sitä miedolla lämmöllä. Älä polta sipulia, siitä tulee väkevää. Kun sipulimassa on puolikypsää, lisää valkosipuliseos joukkoon ja jatka hauduttamista. Siirrä sipulimassa kulhoon. Pyyhi paistinpannu huolellisesti. Laita uutta öljyä ja paista rintafileet. Pieni ne suupaloiksi, kun fileet ovat puolikypsiä. Lisää filepalojen joukkoon lisää öljyä ja mausteet. Hauduta hetki, jotta lihapalat maustuvat. Lisää nyt sipuliseos, hunaja ja ketsuppi ja lisää taas öljyä. Paista seos kypsäksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

 


Kommentit