Ankka-riisivuoka

Ainekset

 1 ankka
2 sipulia
1-2 lihaista chourico-makkaraa tai pala meetwurstia
maustekimppu (rosmariinin- ja persiljanoksa, laakerinlehti ja purjonlehti) tai kuivattua yrttisekoitusta
suolaa
4 dl puuroutumatonta riisiä
8 dl ankan keitinlientä

Ohje

 Puhdista ja huuhdo ankka. Keitä kypsäksi sipulilla, mauste- kimpulla ja suolalla maustetussa vedessä. Lisää kattilaan kypsentämisen lopulla makkarat. Irrota ankasta lihat ja viipaloi ne. Kypsennä siivilöidyssä ankan keitinliemessä riisi. Kerrosta uunivuokaan riisiä, ankkaa ja riisiä. Kypsennä ruoka uunissa, 180 asteessa n. 25 minuuttia. Viipaloi lämpimät makkarat ruoan pinnalle.

 


Kommentit