Tonnikalatartar

Ainekset

 (4 annosta)

2 tonnikalapihviä, pakaste
1 pieni sitruuna
3 rkl soijakastiketta
rouhittua mustapippuria
½ dl isoja kaprismarjoja silputtuna
muutama basilikan lehti silputtuna tai
1 kevätsipuli silputtuna
rucolasalaattia tai mitsunaa
4 varrellista kaprista

Ohje

 Leikkaa sulaneet tonnikalapihvit pieniksi kuutioiksi ja laita kuutiot kulhoon. Mausta sitruunasta puristetulla mehulla, soijakastikkeella ja rouhitulla mustapippurilla.

Lisää hienonnetut kaprikset ja basilika-tai kevätsipulisilppu. Sekoita aineet ja anna maustua tunti. Sekoita pari kertaa maustumisen aikana. Annostele tartar keoiksi tarjoilulautasille, koristele varrellisilla kapriksilla ja laita rucolasalaatti viereen. Ripottele vastarouhittua mustapippuria päälle.

 


Kommentit