Punainen ahvenpata

Ainekset

 0,5 dl öljyä
250 g porkkanaa
120 g sipulia
150 g palsternakkaa
400 g tomaattimurskaa
0,5 l kalalientä
600 g ahvenfilettä
100 g purjoa
1 rkl suolaa
3 tl inkivääriä
100 g sulatejuustoa
100 g savunmakuista sulatejuustoa
1 dl III olutta
0,5 dl tilliä

Ohje

 Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää tomaattimurskaa kalaliemi. Hauduta hetki (kasvikset puolikypsiksi). Lisää kalapalat, purjot, mausteet ja sulatejuustot. Hauduta kypsäksi. Mausta lopuksi oluella ja tillillä. Älä keitä enää.
Vaahdota valkuaiset, suola ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Kääntele vaahto varovasti suklaamassan sekaan. Lisää massaan lopuksi varovasti siivilöidyt vehnäjauhot. Kaada taikina voideltuu vuokaan ja paista 150 asteessa noin 30 minuuttia.

 


Kommentit