Lipeäkala-katkarapuvanukas

Ainekset

 1 pkt katkarapukeittoa (4 annosta)
2 munaa
2-3 dl kuorittuja katkarapuja
3 dl keitettyä, hienonnettua lipeäkalaa
nippu tuoretta tilliä
suolaa ja valkopippuria

Ohje

 Keitä katkarapukeitto pakkauksen ohjeen mukaan, mutta käytä nestettä vain puolet ohjeen määrästä. Jätä muhennos jäähtymään. Vatkaa kananmunat kulhossa ja sekoita katkarapumuhennokseen. Lisää katkaravut ja lipeäkala. Silppua joukkoon tilli ja mausta tarpeen mukaan suolalla ja valkopippurilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä uunissa, 200 asteessa noin 30 minuuttia eli kunnes vanukas on kiinteä ja pinnaltaan kauniin ruskea. Tarjoa lisänä raikasta tuoresalaattia.

 


Kommentit