Katkaraputoast

Ainekset

 4 kpl vaaleaa vuokaleipää paahdettuna
4 kpl salaatinlehtiä
Katkaraputäyte:
120 g kuorittuja katkarapuja hienonnettuna
2 kpl tomaatteja kuutioituna
(poista sisus ennen kuutiointia)
4 kpl parsatankoja paloina
(säästä kärjet koristeluun)
2 rkl majoneesia
1 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
(chilijauhetta)
4 kpl kurkkulastuja tai
kuutioita vastaava määrä

Koristelu:
sitruunalohkoja ja tillinoksia

Ohje

 Sekoita katkaraputäytteen aineet keskenään ja anna maustua hetki. Kun käytät kurkkua lastuna leikkaa se perunankuorimaveitsen avulla noin 12-15 cm:n pituiseksi. Paahda leivät ja leikkaa reunat pois. Nosta täyte leivän ja salaatinlehden päälle. Koristele parsankärjillä, sitruunalohkoilla ja tillin oksalla.

 


Kommentit