Äyriäisrisotto

Ainekset

 (4 annosta)

1 KPL Sipulia

2,5 DL Riisiä

3 RKL Milda-margariinia (1 rkl=15 g)

5 DL Vettä

2 RKL Touch of Taste Kalafondia

0,25 G Sahramia

500 G Katkarapuja

1 TLK Simpukoita

1 KPL Punainen paprika

Purjosipuli

1 KPL Porkkana

0,5 TL Suolaa (1tl=5g)

0,5 TL Cayennepippuria

2 KPL Valkosipulin kynttä

Ohje

 Kuori ja paloittele sipuli. Kuullota sipuli ja riisi margariinissa padan pohjalla.

Lisää vesi, fondi ja sahrami. (Sahramin tilalla voit käyttää myös 1 tl kurkumaa väriä tuomaan.) Keitä kannen alla noin 20 minuuttia.

Valuta riisin kypsyessä katkaravut ja simpukat. Paloittele paprika, purjo ja porkkana. Kuullota vihannekset paistinpannulla. Sekoita keskenään keitetty riisi, katkaravut, simpukat ja vihannekset.

Mausta risotto suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

 


Kommentit