Aura-inkiväärikatkaravut

Ainekset

 4 annosta

400 g kuorittuja pakastekatkarapuja

katkarapujen sulatusliemi

1 prk Valio kevytkermaa

100 g Auraa TAI Aura murua

1/2 tl tuoretta TAI säilöttyä inkivääriraastetta

1 – 2 rkl hienonnettua persiljaa TAI korianteria TAI tilliä

Ohje

 Kaada jäiset katkaravut siivilään kulhon päälle valumaan tai sulata ne mikroaaltouunissa. Ota liemi talteen. Kaada katkarapuliemi sekä kerma kattilaan ja anna kiehua kokoon noin 10 minuuttia.

Sekoita joukkoon murennettu Aura sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta. Jaa katkaravut neljään uuninkestävään annosastiaan. Jaa kastike päälle. Kuumenna 200 asteessa 10-15 min. Tarjoa alku- tai pikkuruokana tuoreen patongin kanssa.

 


Kommentit