Anjovisjäädyke

Ainekset

 5-6 annosta

1 prk (100/65 g) anjovisfileitä

1 dl Valio Kuohukermaa

1 prk Valio Ranskankermaa

1 rkl sitruunamehua

1 dl hienonnettua ruohosipulia tai tilliä

Koristeluun:

kaprista

sitruunaviipaleita

katkarapuja

tilliä

Ohje

 Hienonna fileet. Yhdistä kerma ja ranskankerma ja vaahdota pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset. Kaada jäädyke annosvuokiin tai tuorekelmulla vuorattuihin kahvikuppeihin. Anna jäätyä pakastimessa. Kumoa tarjolle ja koristele. Tarjoa alkupalana keitettyjen perunoiden kanssa. Sopii myös esim. brunssille. VINKKI: Valmista jäädykettä kaksinkertainen annos ja jäädytä kakkuvuoassa.

 


Kommentit