Valkosuklaavanukas

Ainekset

 (8 annosta, gluteeniton)

9 dl maitoa
2 dl perunasuurimoita
100 g valkosuklaata
0,5 tl suolaa
2,5 dl Flora Vanillaa
1 kpl kananmunaa

Voiteluun:
4 rkl Flora Culinessea

Tarjoiluun:
4 kpl passion hedelmää

Ohje

 Kuumenna maito kiehuvaksi. Sekoita joukkoon perunasuurimot. Anna puuron kiehua hiljalleen samalla sekoittaen 10 minuuttia. Sulata puuroon valkosuklaa paloina ja mausta suolalla. Lisää jäähtyneeseen seokseen Flora Vanilla ja kananmuna. Voitele uuninkestävät annosvuoat Flora Culinessella ja jaa vanukas vuokiin. Kypsennä vanukkaita 200 °C:n lämpötilassa 10-15 minuuttia, kunnes vanukkaat ovat saaneet kauniin ruskean pinnan. Tarjoa vanukkaat haaleina puolitettujen passionhedelmien kanssa.

 


Kommentit