Tiikerin pannukakku

Ainekset

 (6 annosta)

4 dl rasvatonta maitoa
1 kpl kananmunaa
2 tl sokeria (1 tl=5g)
0,5 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja (1 dl = 70 g)
50 g Becel margariinia
1 dl hedelmäsosetta

Ohje

 Sekoita maito, muna, sokeri ja suola kulhossa. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Ota rasvasta ruokalusikallinen ja voitele sillä uunivuoka (noin 30×25 cm). Kaada takinaseos vuokaan ja tiputtele loppu rasva nokareina taikinan sekaan. Valuta hedelmäsose (esim. mustikkasose) varovasti raidoiksi vuokaan. Tarvittaessa notkista sosetta tilkkasella vettä helpommin valutettavaksi. Paista 250 °C:n lämpötilassa noin 10 min. Vähennä lämpö 200 °C:en ja kypsennä vielä 20 min. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua.

 


Kommentit