Lämmin vadelmajuusto

Ainekset

 1 l vadelmia
3 Kananmunaa
2 rkl sokeria
1 tlk raejuustoa
2 rkl perunajauhoja
2 dl kevytkermaa
1 dl maitoa

Vuokaan:
1 tl voita

Pinnalle:
Tomusokeria

Lisäksi:
Vaniljakastiketta, pehmeää kermavaahtoa
tai puolisulaa jäätelöä

Ohje

 Voitele laakea uunivuoka. Vatkaa kananmunat ja sokeri. Sekoita perunajauhot raejuustoon ja lisää muna-sokerivaahtoon. Kaada seokseen kerma ja maito. Sekoita. Kaada joukkoon vadelmat.

Levitä seos uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa n. 30 minuuttia. Jäähdytä jälkiruoka haaleaksi ja sirota sen pintaan tomusokeri sihdin läpi. Tarjoa heti.

 


Kommentit