Karibialainen mangobrulee

Ainekset

 (4 annosta)

1 tlk (400 g) kookosmaitoa
1 dl säilykehedelmien lientä
1 Rico sitruuna
4 keltuaista
2 rkl maissitärkkelysjauhoja
3/4 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria

Vuoan pohjalle:
1 prk (425 g) Diva mangohedelmiä

Pinnalle:
2 rkl sokeria
n. 1/2 tl Pirkka kanelia

Ohje

 Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori. Mittaa kattilaan kookosmaito, hedelmämehu, kuoriraaste sekä kevyesti vaahdotetut keltuaiset, maissijauho ja sokeri. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se sakenee. Älä päästä seosta kiehumaan. Mausta valmis vanukas vanilliinisokerilla. Kaada seos neljään voideltuun, uuninkestävään annosvuokaan, joiden pohjalle on paloiteltu mangohedelmät. Ripottele pinnalle kanelia ja kevyt sokerikerros. Kuumenna uunin grillivastus ja pane vuoat ritilälle, mahdollisimman lähelle vastusta, kunnes ne ovat saaneet pintaansa herkullisen värin (3-4 min).

 


Kommentit